Geen leveringskosten

Wij vinden dat gebruiksgemak geen fortuin mag kosten. Daarom leveren we altijd gratis, of je nu de drank in de kelder wil ontvangen, op de derde verdieping of in je rooftopbar. (Heb je een rooftopbar? We komen graag langs voor een biertje, je hebt toch onze contactgegevens?!) Hoe we daarin slagen? Eenvoudig gezegd: door een efficiënte planning en door onze routes slim uit te stippelen. We hopen in elk geval dat je onze service kunt smaken!

Snelle levering

Niemand wacht graag. Dus streven we ernaar om je dranken binnen 180 minuten na je bestelling bij je te leveren. Omdat betrouwbaarheid voor ons nog belangrijker is dan snelheid, rollen we die service stap voor stap uit over de hele regio waarin we leveren. Wat telt, is dat jij je bestelling op het beloofde moment ontvangt. Deze optie is in het begin beschikbaar in enkele Brusselse gemeenten (Sint-Gillis, Anderlecht, Ukkel en Vorst). De andere Brusselse gemeenten volgen binnenkort. Kies dus zeker het levermoment dat jou het beste uitkomt!

Leeggoed gemakkelijk teruggeven

Andy maakt het je graag gemakkelijk. Dus uiteraard nemen we je leeggoed mee, zodat jij het niet naar de supermarkt hoeft te sleuren. Hoe het werkt? Da's heel eenvoudig: geef gewoon je lege bakken mee met de koerier die je drankjes komt leveren. De waarde van het ingeleverde leeggoed wordt bijgeschreven op je account en wordt automatisch in mindering gebracht op je volgende bestelling. Simpel, toch?

Milieuvriendelijke levering

We doen (echt waar) ons best om verantwoordelijke wereldburgers te zijn. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zitten dan ook in Andy’s DNA. Het uniform van onze koeriers is gemaakt van gerecycleerde flessen, we compenseren de CO2-uitstoot van alle dranken die we verkopen, onze elektrische bestelwagens rijden op hernieuwbare energie, we streven naar een volledig papierloze administratie ... Daarmee zijn misschien niet alle problemen opgelost, maar hopelijk is het een begin.